Click here to return to the home page.
Image of a road.
Who's Online Now
14 registered members (MGDave, Hamwich, DCH, M3W55, IcePack, Snowden, Wirewheel, Alan Patterson, BobtheTrain, Panmania, Alistair, VinMogger, John07, KenShapiro), 68 guests, and 19 spiders.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Top Posters(30 Days)
+8Rich 340
John V6 177
Newest Topics
Avon Tires
by Button. 21/07/19 05:32 PM
New Artwork
by Bunny. 21/07/19 10:58 AM
Bonnet strap For Sale on Ebay
by Redfate. 21/07/19 08:10 AM
FaceApp
by Alistair. 21/07/19 07:53 AM
LED 8700 EVO 2 headlamps
by LightSpeed. 21/07/19 03:29 AM
Steering wheel is sweating oil
by NelsonG. 20/07/19 09:27 PM
Water Melons
by +8Rich. 20/07/19 07:46 PM
Latest Photos
BHM breakfast 6/7/19
Wolverstone Classics on the Park
Some other little planes
All Morgans' Day 7th June 2020 Bookings now open
Some little planes.
Newest Members
Steve Witney, Pierre-Francois, Caroash, John d, Rogerhamp1971
6600 Registered Users
Forum Statistics
Forums33
Topics35,661
Posts575,587
Members6,600
Most Online341
Feb 11th, 2018
Today's Birthdays
toitoine
Previous Thread
Next Thread
Print Thread
Page 3 of 3 1 2 3
Re: Brake Lights not Working [Re: V8Dave] #553432
12/01/19 12:28 PM
12/01/19 12:28 PM
Joined: Nov 2016
Posts: 43
West Auckland, Co. Durham
V
V8Dave Offline OP
Just Getting Started
V8Dave  Offline OP
Just Getting Started
V

Joined: Nov 2016
Posts: 43
West Auckland, Co. Durham
Hi All,
Thanks for all the relies. As of this morning have eliminated the brake switch and any issues at the rear of the car. If I run a cable from the non live of the switch to the central pin on the main connector just inside the spare wheel space next to the drivers side rear wheel arch I have brake lights. Therefore the problem would appear to be between the switch and the main connector. I assume that the simplest way to repair this will be to run a new cable from the switch to the connector but any other suggestions on moving forward would be appreciated.
Thanks,
Dave

Re: Brake Lights not Working [Re: V8Dave] #553445
12/01/19 02:18 PM
12/01/19 02:18 PM
Joined: Jul 2007
Posts: 22,405
Cheltenham, Glos. UK
Graham, G4FUJ Offline
Salty Sea Dog
Graham, G4FUJ  Offline
Salty Sea Dog
Member of the Inner Circle

Joined: Jul 2007
Posts: 22,405
Cheltenham, Glos. UK
Very likely Dave.
The cable to the rear likely runs along the right hand sill (inside the car). You would have to remove the trim / leather etc. to follow it. Have a good check around the forward leaf spring mount that side, you may find where the cable goes through the panel below the parcel shelf. Just thinking out loud, but a possible pinch point?


Graham (G4FUJ)

D8921 L44FOR '93 4/4 Giallo Fly 2 seat smile
'90 LR 90 SW
'07 MINI Cooper
Re: Brake Lights not Working [Re: Graham, G4FUJ] #553453
12/01/19 03:21 PM
12/01/19 03:21 PM
Joined: Nov 2016
Posts: 43
West Auckland, Co. Durham
V
V8Dave Offline OP
Just Getting Started
V8Dave  Offline OP
Just Getting Started
V

Joined: Nov 2016
Posts: 43
West Auckland, Co. Durham
Thanks Graham,

Have run a new cable from the switch to the rear and the brake lights are now working. Need to tidy up the routing and sort out the connections.

Dave

Page 3 of 3 1 2 3

Moderated by  Aeroman, Simon 

Powered by UBB.threads™ PHP Forum Software 7.7.1