Click here to return to the home page.
Image of a road.
Who's Online
22 registered (Chunky4/4Racer, tom+4, Old man, John V6, Burgundymog, andymot, Ray, Craig Jezz, Taffmog, Malcolm Hoar, bmgermany, Richard Wood, HeadlessBlue, M3W55, jonathan7barrow, BobtheTrain, deano, srapendle, KennethM, Graham, G4FUJ, Alistair, spooner), 97 Guests and 19 Spiders online.
Key: Admin, Global Mod, Mod
Latest Photos
The winter M3W
SwanMog Christmas party
Finished Plus 4 Side View
Mkiss Mog +4 fourseater
Management of cooling air flow
Newest Topics
Windsor Davies RIP
by +8Rich
19/01/19 04:11 PM
Different
by Craig Jezz
19/01/19 03:48 PM
Solar car charger
by John V6
19/01/19 02:15 PM
How do you cope with the wait
by HeadlessBlue
19/01/19 01:29 PM
FIrst to shout NIMBY wins..
by Alistair
19/01/19 01:22 PM
My Morgan story so far
by Fat Wolfie
19/01/19 11:18 AM
fancy a cheap foreign holiday home?
by howard
19/01/19 09:05 AM
Newest Members
PJS, 250swb, Mkiss, jacquesj, Dodger
6332 Registered Users
Shout Box

Forum Stats
6,332 Registered Members
33 Forums
33,998 Topics
544,035 Posts

Most users ever online: 341 @ 11/02/18 10:30 PM
Today's Birthdays
BertR
Page 3 of 3 < 1 2 3
Topic Options
#553432 - 12/01/19 12:28 PM Re: Brake Lights not Working [Re: V8Dave]
V8Dave Offline
Just Getting Started

Registered: 24/11/16
Posts: 41
Loc: West Auckland, Co. Durham
Hi All,
Thanks for all the relies. As of this morning have eliminated the brake switch and any issues at the rear of the car. If I run a cable from the non live of the switch to the central pin on the main connector just inside the spare wheel space next to the drivers side rear wheel arch I have brake lights. Therefore the problem would appear to be between the switch and the main connector. I assume that the simplest way to repair this will be to run a new cable from the switch to the connector but any other suggestions on moving forward would be appreciated.
Thanks,
Dave

Top
#553445 - 12/01/19 02:18 PM Re: Brake Lights not Working [Re: V8Dave]
Graham, G4FUJ Online   content
Salty Sea Dog
Member of the Inner Circle

Registered: 03/07/07
Posts: 21448
Loc: Cheltenham, Glos. UK
Very likely Dave.
The cable to the rear likely runs along the right hand sill (inside the car). You would have to remove the trim / leather etc. to follow it. Have a good check around the forward leaf spring mount that side, you may find where the cable goes through the panel below the parcel shelf. Just thinking out loud, but a possible pinch point?
_________________________
Graham (G4FUJ)

D8921 L44FOR '93 4/4 Giallo Fly 2 seat smile
'90 LR 90 SW
'07 MINI Cooper

Top
#553453 - 12/01/19 03:21 PM Re: Brake Lights not Working [Re: Graham, G4FUJ]
V8Dave Offline
Just Getting Started

Registered: 24/11/16
Posts: 41
Loc: West Auckland, Co. Durham
Thanks Graham,

Have run a new cable from the switch to the rear and the brake lights are now working. Need to tidy up the routing and sort out the connections.

Dave

Top
Page 3 of 3 < 1 2 3

Moderator:  Aeroman, Boshly, Simon